Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،بخش حمل‌ونقل دریایی ایران در طی فعالیت‌های خود به پشتوانه نیروی انسانی کارآمد و با طراحی برنامه‌های مناسب و استفاده بهینه از منابع دراختیار، توانسته است با ایجاد تحرک در فعالیت‌های ناوگان حمل‌ و نقل و بنادر بازرگانی و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و پیشرفته حمل و نقل همگام با تحولات بین‌المللی، موجبات افزایش سرعت، ایمنی و تسهیل جریان کالا به کشور از طریق بنادر تجاری را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ظرفیت بنادر طی ۴ سال گذشته محمد سعید نژاد در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ظرفیت سرمایه گذاری در بنادر کشور طی دوره ۴ ساله افزایش یافته است، گفت: ظرفیت بنادر در طی ۴ ساله گذشته از سال ۹۲ تا امسال از ۱۸۰ میلیون تن به ۲۱۵ میلیون تن افزایش یافته است. وی در ادامه افزود: مهم‌ترین طرح‌های که تا به امروز انجام شده بندر چابهار بوده که از اهمیت ویژه برخوردار است. همچنین بندر امیر آباد که به تازگی افتتاح شده است. سعید نژاد یادآور شد: طی یکسال گذشته بندر انزلی و بندر شهید رجایی و بندر عباس طی ۴ سال گذشته توسعه یافته است. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در کنار تمامی سرمایه گذاری‌های انجام شده سرمایه گذاری بخش خصوصی هم به عنوان یکی از محورهای اساسی مورد پیگیری قرار گرفت، گفت: میزان سرمایه گذای توسط بخش خصوصی تا به امروز ۳ هزار میلیارد تومان است. وی افزود: ۶ هزار میلیارد تومان تا به امروز قرار داد منعقد شده بخش عمده‌ای از این سرمایه گذاری در حال اجرا و بخشی هم مورد بهره برداری قرار گرفته است.
پس کناره‌های بندر چابهار وعباس ظرفیت پذیرش بار را ندارد همچنین یار محمدی در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در مرحله اجرایی پس کناره‌ای به ویژه در بندر چابهار و بندرعباس مشکلات عمده‌ای وجود دارد،گفت: در حال حاضر ظرفیت بار در بندر شهیدچابهار ۲. ۵ میلیون تن است و با ورود کشورهای دیگر از جمله هند و سرمایه گذاری در این بخش میزان سرمایه گذاری به ۸. ۵ میلیون تن می‌رسد. نایب رییس کمیسیون عمران تصریح کرد: متاسفانه هنوز ظرفیت پس کناره‌ای این بندر از جمله راه آهن برای جابه جایی و حمل نقل کالا تکمیل نشده و با ورود سرمایه گذاران ظرفیت این بندر چندین برابر می‌شود، بنابراین باید بتوانیم ظرفیت این بندر را افزایش دهیم. یار محمدی با اشاره به اینکه بندر عباس در حال حاضر با بیشتر بنادر کشور‌ها مرتبط است، گفت: متاسفانه این بندر زیرساخت‌های کافی ندارد و باید به دنبال سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بخش باشیم. وی افزود: ظرفیت سازی به ویژه در بخش ریلی در تمامی بنادر کشور از جمله بندر عباس لازم و ضروری است.
براساس این گزارش در ترانزیت کالای غیرنفتی از بنادر تجاری در پایان سال ۱۳۹۵ نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۲ (از ۳ / ۱ به ۶ / ۴ میلیون تن)؛ افزایش ۲۵۳ درصدی وجود داشته است. در صادرات کالای غیرنفتی از بنادر تجاری در پایان سال ۱۳۹۵ نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۲ (از ۳۷ به ۴۹ میلیون تن)؛ افزایش ۴ / ۳۲ داشته است. گفتنی است در واردات کالای غیرنفتی از بنادر تجاری در پایان سال ۱۳۹۵ نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۲ (از ۴۵ به ۳۳ میلیون تن)؛ شاهد کاهش ۷ / ۲۶ هستیم. طبق آمارهای ارائه شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی عملکرد ماهیانه این بندر از یک اردیبهشت تا ۳۱ اردیبهشت ۹۶، در بخش میزان تخلیه و بارگیری کالا ـ. مجموعا ۱۱ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۱۴۵ تن بوده است. همچنین تنها در بخش کالای فله مایع، میزان تخلیه در اردیبهشت امسال ۱۵۶ تن بوده که تخلیه همین کالا در اردیبهشت ۹۵، تنها ۲۴ تن بوده است. یا در خصوص تخلیه کالای کانتینری در اردیبهشت سال جاری، یک میلیون و ۴۳۶ هزار تن کالا تخلیه شد؛ اما در اردیبهشت سال گذشته کمی بیش از یک میلیون تن کالای کانتینری از شناور‌ها تخلیه شده است که رشد بیش از ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد. انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

وی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما با توجه به آغاز سال جدید تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

گفتنی است؛ تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران